Hosted VoIP

gntelBellen via internet (VoIP) is vanaf ongeveer 1998 mogelijk, sinds die tijd heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Waardoor de stabiliteit niet meer verschilt met de bekende telefonie diensten. gnTel levert zeer betrouwbare, kosten besparende VoIP telefonie diensten.

TechSon levert hosted VoIP oplossingen van gnTel aan meerdere zeer tevreden klanten, deze klanten beschikken over een kosteloze telefooncentrale die constant in ontwikkeling is en blijft. Alle denkbare mogelijkheden om het inkomende belverkeer af te handelen zijn mogelijk, en deze mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Nooit meer service kosten, nooit meer investeren in een snel verouderende telefoon centrale, geen toren hoge rekeningen.voip-telefoon-video Wel een stabiele en zeer professionele manier om uw telefoon verkeer af te handelen, voor een zeer gunstige prijs. 

TechSon levert vele betrouwbare VoIP toestellen van verschillende merken. Een simpel bureau toestel tot een geavanceerde telefoon met ip camera videoscherm, voor het op afstand bedienen van deuren of slagbomen.

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support