Maak kennis met TechSon automatisering.

simon sondagTechSon automatisering is een jong Brabants ICT bedrijf, dat is gevestigd in Vlijmen. Het bedrijf is opgericht in 2011 en richt zich op het MKB in de regio Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. De klanten zijn eenmanszaken met een enkele computer, tot grotere kantoren waar TechSon complete netwerken levert en onderhoudt. Telefonie via internet (voip), het realiseren van internet verbindingen, reparatie en installatie van diverse hard- en softwareware en advies op het gebied van kantoorautomatisering zijn de kernactiviteiten van TechSon automatisering.

Het luisteren naar de behoefte van de klant en dit op een zo transparant mogelijke manier omzetten naar technische oplossingen is het doel. De focus ligt op de klant en blijft op de klant: altijd. Bij TechSon zitten klanten niet vast aan langdurige service contracten, waardoor de klant zich bindt aan TechSon. De klanten verbinden zich met TechSon omdat men tevreden is en in TechSon een goede betrouwbare partner vindt. De vraag naar betaalbare en flexibele automatisering is toegenomen. TechSon is hierbij een goede partner en neemt uw automatisering uit handen zonder dat u de controle verliest.

Graag wil ik mijzelf voorstellen: Mijn naam is Simon Sondag, de oprichter en eigenaar van TechSon automatisering. Mijn interesse in computers begon toen de eerste homecomputers betaalbaar waren. Na mijn opleiding ben ik bij printerfabrikant Océ gaan werken bij de technische dienst, waarna ik rond het millennium de overstap maakte naar een ICT bedrijf. In die tijd was er internet via een inbelmodem, waarvan je de installatie software kosteloos ophalen kon bij tankstations. De rekening betaalde je per minuut via de telefoontikken, die alleen af te nemen waren via KPN. De ontwikkelingen in ons vakgebied zijn enorm, zo ook die van het internet en de telefoon. Ondertussen is het internet niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We betalen een vast bedrag per maand en hebben keuze uit vele aanbieders. De snelheid is aanzienlijk toegenomen en veel mensen en bedrijven hebben de voordelen gevonden van het bellen via internet.

In de 15 jaar dat ik werkzaam ben geweest als systemengineer en systeembeheerder op verschillende projecten bij het MKB en de grotere bedrijven in ons land als: Shell, Philips, ASML, Campina e.d., kreeg ik steeds meer de voorkeur om te werken voor het MKB . Vooral het persoonlijke contact met de ondernemers spreekt mij aan. Uiteindelijk ben ik mij meer gaan oriënteren op dit onderdeel van de markt en is TechSon automatisering gestart. Bent u opzoek naar een tablet? of heeft uw bedrijf heeft een compleet nieuw netwerk nodig? TechSon helpt iedere klant op een open en flexibele manier.

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support