Hulp op afstand.

support-op-afstandAls u snel geholpen wilt worden kan TechSon de besturing overnemen op afstand. Hiervoor kunt u hieronder een bestand downloaden. U beschrijft het computerprobleem en de systeembeheerder van TechSon helpt u vanuit zijn eigen kantoor weer op weg. Terwijl u uitleg krijgt ziet u de muis over het beeldscherm gaan, zodat u exact kan mee kijken wat de systeembeheerder van TechSon doet.

Doordat u het bestand installeert en een code plus wachtwoord moet door geven, is het niet mogelijk om zonder medewerking van u, uw computer te besturen. Het wachtwoord verandert elke keer als u de tool opnieuw start. Dus nadat de verbinding is verbroken, is het niet meer mogelijk om op uw computer in te loggen, zonder dat u het nieuwe wachtwoord door geeft.

Ook is het mogelijk om TechSon volledige toegang te verlenen naar de computer, zodat TechSon ook kan inloggen zonder dat u er bent. Natuurlijk moet daarvoor wel de computer aanstaan en de internetverbinding werken. Handig als u zelf iets anders wilt gaan doen terwijl TechSon aan uw computer werkt. Vraag TechSon naar de mogelijkheden!

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support