Software installatie

U wilt nieuwe software aanschaffen maar u ziet tegen de installatie op, of het gaat om een grote overstap van oude naar nieuwe software. TechSon kan u hier bij helpen.softwareinstallatie

Vaak wordt er door software leveranciers een nieuwe versie of update gestuurd en wordt er verwacht dat de klant deze software zelf installeert. Komt men er niet uit, dan moet er een helpdesk gebeld worden. Doordat al zijn klanten deze update installeren is het vaak erg druk op de betreffende helpdesk en moet u lang luisteren naar het aantal wachtende voor u.

Vaak een tijdrovende en frustrerende klus, zeker als er een fout blijkt te ontstaan in de software, of erger in andere software die eigenlijk niks van doen hebben met de te installeren update. TechSon kan deze klus voor u doen, vanaf het installeren tot het oplossen van eventuele problemen of uiteindelijk het in de wacht staan bij de leverancier. Gaat het om software die vaak gebruikt wordt door verschillende MKB bedrijven heeft TechSon vaak een andere ingang zodat hij direct met een juiste techneut in gesprek kan. Daarnaast zal er tijdens een gesprek met een leverancier sneller tot een oplossing gekomen worden omdat beide gesprekspartners op technisch niveau met elkaar kunnen communiceren.

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support