Computer opschonen

Is uw computer veel trager als toen u hem kocht? Dat kan kloppen, op de eerste plaats zou dit kunnen komen door de updates die door de verschillende software fabrikanten uitgegeven worden. Het is van groot belang om uw software tijdig te vernieuwen, door het installeren van de aangeboden updates worden er fouten in de software gerepareerd, en soms wordt er functionaliteit toe gevoegd.

De meeste software bestaat uit enorm grote hoeveelheid programmeercode, om een idee te geven, Windows vista telt ongeveer 50.000.000 regels code. In die code kunnen fouten zitten waar hackers misbruik van kunnen maken. Op het moment dat zo’n fout ontdekt wordt, zal hier een update voor gemaakt worden waarmee de fout uit de software gehaald wordt. Zonder die update heeft uw computer dus een bekende fout, en kwaadwillende weten ondertussen ook allemaal van deze fout, ze schrijven een programma die automatisch het internet afzoekt naar computers waar de fout nog niet is gerepareerd, zodat ze daar vervolgens automatisch of niet, misbruik van kunnen maken. Vandaar dat na het uitkomen van een update het gevaar groter wordt dat er misbruik gemaakt wordt van een niet up-to-date zijnde computer.

Naast updates kan uw computer ook trager worden door het bewust of onbewust installeren van allerlei software van het internet. Vaak wordt na het verwijderen van de software niet alles weggehaald, waardoor de computer steeds trager wordt.

TechSon kan uw computer weer helemaal als nieuw maken.opschonen

  • De computer wordt opgehaald.
  • Van de door u aangewezen bestanden wordt een backup gemaakt.
  • De computer wordt helemaal leeg gemaakt en opnieuw geïnstalleerd.
  • De eventuele backup wordt terug gezet.
  • Eventuele extra software wordt geïnstalleerd. (denk aan antivirus software)
  • De laatste updates worden geïnstalleerd.
  • De computer wordt weer thuis gebracht en indien gewenst aangesloten.

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support