Data recoveryTechson-recover

Het komt helaas nog te veel voor dat mensen geen of geen goede backup hebben van de bestanden op hun computer of laptop. Hieraan wordt men vaak pijnlijk herinnerd als het al te laat is. De computer is stuk. Deze kan vervangen of gerepareerd worden. Wat erger is, is dat de data weg is en deze is vaak niet vervangbaar. Data recovery is vaak ontzettend kostbaar, waardoor de data in veel gevallen als verloren wordt beschouwd.

In veel situaties kan TechSon automatisering uw data of een deel daarvan nog terughalen. Gooi dus niet zomaar uw computer weg, maar laat TechSon er nog even naar kijken! Als het niet lukt om data terug te halen betaalt u niets. Als dit wel lukt betaalt u het gewone uurtarief. TechSon heeft op deze manier al vele klanten blij verrast: door op een betaalbare manier toch een groot deel van de data te redden. Vraag TechSon naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het is natuurlijk veel beter om u voor deze vervelende situatie te behoeden. TechSon automatisering levert allerlei backup oplossingen. Van een enkele pc tot een heel netwerk, TechSon automatisering voorkomt dataverlies.

Contact informatie

TechSon Automatisering

Guido Gezellestraat 17
5251 LK Vlijmen

telefoon: 073 88888 40
fax: 073 88888 39

KvK: 53369629
e-mail: info@techson.nl
internet: www.techson.nl

Online support

Download hier de online support tool.

klik voor meer informatie

online-support